4/7/12

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Πέρσι 4οι, φέτος ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά οι Παίδες του Σάσα Ζιβούλοβιτς με την κατάκτηση της 3ης θέσης στη χώρα. Χαρμολύπη, ωστόσο, καθώς η πρωτιά χάθηκε εν μέσω ατυχίας στους αγώνες με τον τελικώς πρωταθλητή (για 4η σεζόν!) Ζαφειράκη Νάουσας και τον δευτεραθλητή Φίλιππο Βέροιας την ίδια ημέρα (ήττες στις λεπτομέρειες με 24-21 και 33-31), αφού δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν ο Θέμης Ηλιόπουλος (παρότι δεν αγωνίστηκε λόγω του τραυματισμού του σ' αυτά τα δύο ματς βραβεύτηκε ως ο καλύτερος δεξιός ίντερ του Final 6 κατόπιν της σχετικής ψηφοφορίας των προπονητών) και ο Ούρος Ζιβούλοβιτς.
Οι Παίδες μας νίκησαν το Σάββατο 30 Ιουνίου στην πρεμιέρα της τελικής φάσης που διεξήχθη στο Φιλίππειο της Βέροιας τον ΠΑΟΚ με 33-28 (από τον οποίον είχαμε χάσει πέρσι στον μικρό τελικό), έκαναν άσχημη πρωτομηνιά με τις συνεχόμενες ήττες από Ζαφειράκη και Φίλιππο, εμφανίστηκαν πλήρεις και ισοπεδωτικοί τη Δευτέρα 2 Ιουλίου στην 4η αγωνιστική απέναντι στον Φοίβο Συκεών (νίκη με 37-22) και έκλεισαν τις υποχρεώσεις τους εύκολα απέναντι στον Ιωνικό (44-24) την Τρίτη 3 Ιουλίου.
Οι τριταθλητές Ελλάδας είχαν την καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση και την δεύτερη καλύτερη άμυνα σε πέντε αγώνες (166-131). Επιπλέον, ο Μάριος Μωραΐτης αναδείχθηκε MVP του Final 6 και πρώτος σκόρερ του με 46 τέρματα!
Η 14άδα που φόρεσε το χάλκινο μετάλλιο αποτελούνταν από τους :
Δημήτρη Μπραουδάκη,  Σταύρο Καρόπουλο, Ηλία Πάνου, Νίκο Παππά,
Ούρο Ζιβούλοβιτς, Γιάννη Μαυρομάτη, Αγγελο Κόντο, Ιάσονα Στεφανίτση,
Μάριο Μωραΐτη, Εκτορα Πολύδωρο, Θέμη Ηλιόπουλο, Αλέξανδρο Κορδογιάννη,
Κωνσταντίνο Κάλλη και Χρήστο Αποστολόπουλο.
Του χρόνου, την υγειά τους να 'χουν όλοι, η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν μας ξεφεύγει...  

1 σχόλιο: