18/4/14

ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ (video) FINAL 6 ΕΦΗΒΩΝ



Και για όλα αυτά αποβλήθηκε μόνο ο προπονητής Τεό Παυλίδης 
και τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές!!!!!


32 σχόλια:

  1. Ταύρος εν υαλοπωλείο ο Τεό.
    Ωραίο παράδειγμα για τους αθλητές του.
    Θα τολμούσε να τα κάνει αυτά στη Σουηδία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπορειτε να ανεβασετε τα τελευταια 10 λεπτα του αγωνα για να καταλαβουμε πως ηρθε το τελικο αποτελεσμα οσοι δεν ειμασταν εκει ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτη ηταν η 15λεπτη διακοπη ??? χαχαχαχαχ το βιντεο 4μιση λεπτα χαχαχααχαχ ειστε ωραιοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφου λοιπον ηταν μονο τεσεραμιση λεπτα δεν εγινε και τιποτα..

      Διαγραφή
  4. Δεκαπεντάλεπτη διακοπή έγινε.
    Δεν νομίζω να είπε κανείς ότι δεκαπέντε λεπτά κράτησαν τα επεισόδια με τους τραμπουκισμούς των γηπεδούχων.
    Μήπως έπρεπε να ανεβάσουν και και τον καθαρισμό του γηπέδου και την είσοδο των αστυνομικών.
    Πάντως συγχαρητήρια στο διαχειριστή του blog γιατί σε διασκεδάζει μέσα στη μ.....α που σε δέρνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στον "κύριο" Παυλίδη για το ήθος που δίδαξε στους αθλητές όλων των ομάδων που τον παρακολουθούσαν.
    Κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί επιτέλους από την ΟΧΕ και το σύνδεσμο των προπονητών.

    Γονέας "απογοητευμένος" από Β. Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο κ. Παυλίδης διδαξε στα παιδια του να Αγωνίζονται..οχι να δεχονται τις νίκες προτετελεσμένων παιχνιδιών...αλλα που να ξερετε τι σημαινει καταθεση ψυχης!

      Διαγραφή
  6. φαντάζεσαι να ήσουν και από τη βόρεια Ελλάδα , έχεται που έχεται τη διαιτησία πάντα με το μέρος σας και όποτε χάνεται πάντα κάτι ανεβάζεται είτε για τη διαιτησία είτε για κάτι άλλο απαράδεκτο που έχει συμβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είτε για κάτι άλλο απαράδεκτο που έχει συμβεί.
      Επιτέλους καταλάβατε την απαράδεκτη στάση σας.

      Διαγραφή
  7. Αναφορά για τη φαση που αποτελεσε αιτια για τα επεισοδεια κανεις εε; Μοιπως νομιζετε οτι το σφηριγμα του κ. Νασκου ήταν σωστο;; Αλλα βέβαια αν αυτος ο κεφτες δεν υποστηριξει την ομαδα του κολλητου του κ. Μπραουδακη τοτε ποια θα υποστηριξει;;! Ενα εχω να πω..απο τη στιγμη που οι ιδιοι σας οι αθλητες καταλαβαν οτι για το χασιμο του παιχνιδιου ευθυνονται οι ιδιοι, θα επρεπε να ντρεπεστε που αναρτησατε τα "ΣΚΗΝΗΚΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κ.Παυλίδης δεν φταίει σε τίποτα όταν παίζεις ενα τέτοιο ματς και το σκορ πηγαινει γκολ με γκολ και ο διαιτητής σφυρίζει οτι του κατέβει είναι λογικό να βγει απο τα ρούχα του ο Τεό και ο πάγκος .. Εγώ ξέρω ηταν το πιο ωραίο ματς και μας κράτησε ολους σε αγωνία μπράβο στον Ζαφειράκη για την πρωτη θέση αλλά ενα μεγαλυτερο μπράβο στον Δούκα που έδειξε πως ξέρει και να παραδέχεται την ήττα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω μαζι σου!Ωστοσο τα συγχαρητηρια πηγαινουν στους παικτες και προπονητες του Δουκα!!Οχι στους παραγοντες-γονεις που συνεχως διαμαρτυρονται οταν χανουν!

      Διαγραφή
  9. απαράδεκτη συμπεριφορά αλλά άλλαξε τις ισορροπίες στον αγώνα και αυτό δεν το πήρε χαμπάρι κανείς στον Δούκα ...
    Και για όποιον γνωρίζει : τί προβλέπει ο κανονισμός σε τέτοιες περιπτώσεις ;
    Διότι δεν έχουν νόημα αυτές οι κραυγές περί ήθους,διδασκαλίας κλπ μπλά μπλα ...-το παιχνίδι κύριοι χάθηκε και γι αυτόν τον λόγο.
    Εφαρμόστηκε σωστά ο κανονισμός ή όχι ; αυτό έχει σημασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικα εξυπνακια! Αυτο ηθελε και ο Ζαφειρακης. Να αλλαξει η ισορροπια και απο 90-10 υπερ του δουκα να γινει περιπου!!! 50-50

      Διαγραφή
    2. Οπως και στο Ζαφειράκης- ΧΑΝΘ.
      Ο Σείρεκίδης της ΧΑΝΘ 3 δίλεπτα σε 20 λεπτά.
      Εχεις δίκιο να μιλάς για διαιτησία.

      Διαγραφή
    3. γιατι δεν επρεπε να παρει 3 διλεπτα ??

      Διαγραφή
    4. Προφανώς και είσαι άσχετος με το άθλημα εάν θεωρείς ότι ήταν σωστά τα δίλεπτα που σφύριξαν οι διαιτητές.

      Διαγραφή
  10. Επειδή ήμουν στη Νάουσα δεν είδα να διαμαρτύρεται κανένας από την αποστολή του Δούκα
    (αθλητές, προπονητές, συνοδός).
    Το μόνο που έχει σχολιαστεί αρνητικά και όχι μόνο από το Δούκα είναι η στάση του προπονητή και ορισμένων αθλητών του Ζαφειράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τσουζειιιι η ητταααααα....τσουζειιιι πολυυυυ ομως!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οπως και να εχει το πραγμα...το αποτελεσμα δεν μπορει να αλλαξει...ο Ζαφειρακης πηρε πισω τον τιτλο του πρωταθλητη που θα κατειχε και απο το προηγουμενο πρωταθλημα εαν βεβαια δεν του το Εκλεβαν με το ετσι θελω (με τον ιδιο κλασικο τροπο δηλαδη την διαιτησια) τα Εκπαιδευτηρια Δουκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδη ο κοσμος δεν μπορει να καταλαβει περι τινος προκειτε...Θα ηταν προτιμοτερο να ανεβει ολοκληρο το Βιντεο του Αγωνα ωστε να μπορει να κρινει ο κοσμος εαν επραξε σωστα ο Ζαφειρακης και αν όντος τα σφηριγματα του κ. Νασκου ηταν με το μερος του Δουκα. Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειμαι γονιος παικτη του Δουκα. Βλεπω σε τελικες φασεις την ομαδα του Ζαφειρακη τα τελευταια χρονια. Τα ηξερα ευγενικα παιδισ και φιλαρακια με τους δικους μσς. Τους ειδαφανατισμενους και εξαλλους. Με ξενισε πολυ. Επειδη ομως η ομαδα εινσι η εικονσ του προπονητη και ειδα μεδα στο γηπεδο συτα που εκανε τοτε καταλαβα...Αλλα και η συμπεριφορα της εξεδρας ηταν αναλογη. Φανατιλα και χουλιγκανισμος που μεταφερονται απο ποδοσφαιρικα γηπεδα σε αγωνες εφηβων...Το ειδαμε και στις σελιδες του μπλογκ...βρισιες απο ανωνυμους παληκαραδες που μαλον εχουν μικρη σχεση με τον πολιτισμο...Παιδια ειναι, λεβεντες! Εφηβοι που αφησαν τα διαβασματα τους επειδη αγαπσνε τον αθλητισμο. Ο νομος της ζουγκλας που δημιουργησατε δεν μας εκφραζει και δεν θα σας αφησουμε να τον επιβαλλετε. Πηγαινετε στο ποδοσφαιρο. Ειστε ακαταλληλοι φιλαθλοι εφηβων. Ο Δουκσς οι προπονητες και παικτες του θα συνεχισει να διδασκει ΗΘΟΣ Σας συνιστω να μας παρακολουθειτε.Εχετε πολλα να μαθετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και η ήττα είναι αποτέλεσμα.
    Επιτέλους κάποιοι θα πρέπει να μάθουν να χάνουν. Το να βαπτίζουν την αποτυχία αδικία είναι το μόνο εύκολο. Φυσικά έτσι δικαιολογούν το έργο τους (που είναι συσχετισμός Δαυίδ- Γολιάθ ως προς τα οικονομικά μεγέθη;) αλλά δεν είναι κατ ανάγκη και το σωστό. Σας ταπείνωσε και η ΧΑΝΘ κερδίζοντας το μεταξύ σας παιχνίδι και την δεύτερη θέση. Τι έχετε να απαντήσετε; Μήπως και πάλι άλλοι παράγοντες; Τελικά όσοι χάνουν διδάσκουν ήθος αλλά είναι πολύ φθηνό δεν θα πάρουμε. ,<>. Μάθετε στα παιδία σας να καταθέτουν ψυχή στους αγώνες για να έχουν επιτυχίες. Να μην στηρίζονται στα μαξιλαράκια που τα προσφέρετε. Και πολύ περισσότερο στα άλλοθι της αποτυχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κύριοι αφήστε τις μαλακίες. Κανέναν δεν ενδιαφέρει η νίκη ή ήττα.
    Ασχολείστε με λάθος πράγματα και πιθανόν να θέλετε να αποπροσανατολίσετε την κοινή γνώμη για να γλυτώσει την κατακραυγή ο "ομοσπονδιακός" προπονητής σας.
    Καιρός είναι να επέμβει η ομοσπονδία και ο αθλητικός δικαστής για την ανάρμοστη συμπεριφορά του.
    Οι αθλητές του δεν φταίνε σε τίποτα απλά παρασύρθηκαν από αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μιλατε για αναρμοστη συμπεριφορα του κυριου Παυλιδη,κυριε ανωνυμε παραπανω.Εχετε ερευνησει την συμπεριφορα των παικτων του Δουκα?.Θελετε να επεμβει η ομοσπονδια και ο αθλητικος δικαστης προς εναν προπονητη που οδηγησε μια ομαδα τα τελευταια χρονια στην κορυφη ουκ ολιγες φορες,που διδαξε στα παιδια αυτα να παιζουν HANDBALL κια παθος για την νικη?.Λετε πως οι παικτες παρασυρθηκαν απο αυτον,οι παικτες του δουκα κυριε απο ποιον παρασυρθηκαν και καβαλισαν το καλαμι?,ενας προς ενα μεσα στην αλαζονια.Το να βριζουν εφηβοι αγορια δεν ειναι κατι απαραιτητα κακο καλως η κακως,η επαρση ομως μενει. Ευκαιρια ηταν αυτο το πρωταθλημα να τους βαλει στην θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειμαι απο την ακαδημια του ΠΑΟΚ πριν δυο χρονια final6 παιδων στη Βεροια ο ζαφειρακης μας κερδισε με μια στημενη διαιτησια . Ο κος που λεγεται προπονητης ηταν παλι ερειστικος κ δε διστασε να επιχειρησει να επιτεθει σε φιλαθλο στη κερκιδα. Απαράδεκτο που γονεις αφήνουν τα παιδιά τους κοντά σε ενα τέτοιο άνθρωπο , εκτος απο το αθλημα πρέπει να διδάσκεται κ ήθος κ καλιέργεια της προσωπικότητας ο συγκεκριμένος προπονητής είναι ένας επικίνδυνος σαλτιμπάγκος. Πρέπει τουλάχιστον αν πάψει να είναι ομοσπονδιακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήμουν και εγώ στην Βέροια και επιβεβαιώνω όσα περιγράφεις, είχε απαράδεκτη συμπεριφορά, ασχολείτο συνέχεια με την κερκίδα όταν άκουγε κάτι που δεν του άρεσε, αλλά μου κάνει εντύπωση που ζητάς απο έναν αναπτυξιακό προπονητή να διδάσκει ήθος και καλλιέργεια της προσωπικότητας γιατί όπως λέει και ο 8:59 ο άνθρωπος οδήγησε την ομάδα τα τελευταία χρόνια στην κορυφή ουκ ολίγες φορές!!!!!!!!!!!!! στην Ελλάδα είσαι φίλε μου που νόμιζες οτι βρίσκεσαι στην Γερμανία, Σουηδία, Δανία....

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ....

      Διαγραφή
    3. Απο όσα διάβασες εσύ έμεινες στους τίτλους που μπορεί κάποιος να πήρε ή οχι σε αναπτυξιακό πρωτάθλημα, σε όλα τα άλλα την πάπια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

      Διαγραφή
  19. τι γίνετε εδώ ,πιάσαμε φτύαρι και αλληλοθαβόμαστε , κρίμα , γιατί ήταν ένας αγώνας διαφήμιση για το αθλημα μας .Συγχαρητήρια σε όλους για το θέαμα που μας πρόσφεραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να βλέπεις εφήβους να βρίσκονται σε αρένα αντί σε γήπεδο να χτυπούν εσκεμμένα αντιπάλους αντί να κάνουν άμυνα , να βρίζουν χυδαία και να δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα αντί για το Ευ Αγωνίζεσθαι και το Fair Play αυτό δεν το λες και ωραίο θέαμα. Οι προπονητές σε αυτές τις ηλικίες είναι και παιδαγωγοί και όπως λέει και ο λαός μας με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Η ανεκτικότητα αυτής της κατάστασης από διαιτητές και παράγοντες φέρνει το χάντμπολ τριάντα χρόνια πίσω. Οι τραμπουκισμοί δεν είναι δείγμα ψυχής αλλά ανικανότητας και ψευτομαγκιάς και φυσικά δεν αποτελούν διαφήμιση για το άθλημα αλλά δυσφήμηση.

      Διαγραφή
  20. Μήπως τώρα που το video που ανέβηκε είναι αδιάψευστος μάρτυρας για τη συμπεριφορά του κ. Τεό πρέπει κάποιος να το στείλει στον αθλητικό δικαστή ;
    Ο κ. Τεό είναι ακόμα ομοσπονδιακός ;
    Ποιος τον πληρώνει ;
    Αφού πέρσι ήταν προπονητής στη σχολική ομάδα του 2ο ΓΕΛ Νάουσας δηλαδή εκπαιδευτικός της Δημόσιας Εκπαίδευσης αμειβόμενος από το Ελληνικό κράτος μήπως κάποιος πρέπει υπηρεσιακώς να τον ελέγξει για τη συμπεριφορά του ;
    Αυτό βέβαια αν εξακολουθεί ο εν λόγω κύριος να υπηρετεί στη Δημόσια Εκπαίδευση και να " διδάσκει " σε
    παιδιά .
    Υπάρχει κάποιος εχέφρων άνθρωπος να δικαιολογήσει αυτή του τη συμπεριφορά ;
    ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή