11/7/13

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (VIDEO - ΦΩΤΟ)





2 σχόλια:

  1. Προς κ Β Μπραουδάκη :
    Συγχαρητήρια για την επιτυχία στο παιδικό!
    Προς κ Β Μπραουδάκη : Τώρα που τελείωσαν όλες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, σας στέλνω τις επισημάνσεις γύρω από το βίντεο της υποτιθέμενης «σφαγής των αμνών»
    Φάσεις
    Νο1: ο επιθετικός Νο17 κάνει 4 βήματα .Υποδέχεται την μπάλα και πατά: αριστερό, δεξί, δεξί, αριστερό ,Σωστά δόθηκαν τα βήματα. Κακώς διαμαρτύρεστε.
    Νο2: Ο αμυντικός πάει για την μπάλα, υπάρχει επαφή αλλά όχι καρπαζιά όπως ισχυρίζεστε, ο επιθετικός διατηρεί τον έλεγχο .Σωστά δεν δόθηκε κάτι (πλεονέκτημα). Δεν υπάρχει ούτε χτύπημα ούτε απώλεια της μπάλας
    Νο3: Ο αμυντικός ξεκάθαρα χτυπά τον βραχίονα του επιθετικού και αλλάζει την πορεία της πάσας. Σωστά δόθηκαν 9m . Εδώ θα έπρεπε να διαμαρτύρεται ο Φίλιππος γιατί δεν σφύριξε ο διαιτητής γηπέδου(Τσάκωνας) ,ο οποίος ξεκάθαρα κάνει λάθος.
    Νο4: ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ! (για πρώτη φορά) . δεν δόθηκε 2λεπτο
    Νο5: είναι ο ορισμός του πλεονεκτήματος. Η επαφή είναι στο σώμα κ όχι στο χέρι, ο επιθετικός διατηρεί τον πλήρη έλεγχο σωστά δεν δόθηκε κάτι.
    Νο6: Ο αμυντικός του Δούκα χτυπά με το απλωμένο πόδι τον επιθετικό. Είναι σίγουρα 2λεπτο. Κόκκινη δεν θα έλεγα, εκτός αν ήταν 3o 2λεπτο.
    Νο7: Σίγουρα δεν υπάρχει επιθετικό όπως υποστηρίζετε. Και 2λεπτο γιατί είναι δυνατό φάουλ σε γκολ από αντεπίθεση .
    Νο8: Δεν υπάρχει καμία «κατεδάφιση» όπως υποστηρίζετε. Υπάρχει κακό σουτ και υποψία επιθετικού φάουλ! Θα έλεγε κανείς ότι βάζοντας το βίντεο σε αργή κίνηση, αλλοιώνετε (εσείς) την ροή της φάσης και δεν έχουμε σαφή άποψη.
    Νο9: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Νο9 ! Από το 8 πάτε στο 10 ! Οκ γίνονται και λάθη.
    Νο10: Ο ορισμός του επιθετικού. Αυτό που ζητάτε ισχύει στην μπάσκετ και όχι στο χάντμπολ.
    Νο11: Δεν φαίνεται τίποτα από αυτά που υποστηρίζετε.
    Νο12: Αντί για πέναλτι που ζητάτε, έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ ! Ο αμυντικός είναι ξεκάθαρα εκτός περιοχής 6m. Ότι ακουμπά την γραμμή με την φτέρνα δεν συνιστά παράβαση. (είναι σαφής η οδηγία της IHF)
    Νο13: ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ (2n φορά) έπρεπε να δοθεί πέναλτι.
    Νο14: Ο προπονητής φαίνεται να διαμαρτύρεται κόσμια, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν είπε κάτι στα …γαλλικά. Αν είπε σωστά τιμωρήθηκε, αν όχι έχετε δίκιο.
    Νο15: Σαφώς και υπάρχει φάουλ 9m πριν ο επιθετικός κάνει βήματα. Σωστό σφύριγμα.
    Νο16: ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ (3n φορά) θα μπορούσε να δοθεί 2λεπτο
    Νο17: Είναι ξεκάθαρα βήματα και ολίγον επιθετικό φάουλ, ο επιθετικός σπρώχνει με τον δεξί ώμο.
    Νο18: ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ (4n φορά) Σίγουρα δεν ήταν 2λεπτο. Αλλά το «ξεκάθαρο κλέψιμο» που ισχυρίζεστε δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο. Δεν αποκλείεται να υπάρχει χτύπημα-φάουλ στον πίβοτ , δεν φαίνεται καθαρά στο βίντεο.
    Νο19,20,21,22 : τί είναι αυτά που λέτε τώρα!
    α) το πίβοτ σπρώχνεται ξεκάθαρα και μπαίνει στα 6m , δεν είναι παράβαση
    β) δεν υπάρχουν βήματα από τον επιθετικό, ανανεώνει με ντρίπλα
    γ) ο επιθετικός σωστά γλιστρά ανάμεσα στους αμυντικούς και δέχεται πέναλτι που σωστά δίνεται
    δ) Αν δόθηκε 2λ στον αμυντικό για το φάουλ είναι λάθος, αν δόθηκε για διαμαρτυρία είναι σωστό
    ε) το 2λεπτο στον πάγκο είναι για διαμαρτυρία άρα σωστό.

    Κλείνοντας θα ήθελα να σας πω ότι οι «συνεργάτες» σας μάλλον ήθελαν να εκτεθείτε.
    Οι φάσεις είναι καθαρές και σας παρέσυραν αντί να σας προστατέψουν.

    Φιλικά
    Άγνωστος βάρβαρος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε "άγνωστε βάρβαρε" (θα μπορούσα να σας προσφωνήσω με το ονοματεπώνυμό σας, αλλά αφού δεν προτιμήσατε να υπογράψετε, ας μην είμαι εγώ αυτός που πρώτος θα εκθέσω την ταυτότητά σας...):
    1) Δεν βλέπω τι νόημα μπορεί να έχει η αναμόχλευση μιας σοβαρής υπόθεσης που όμως συνέβη πριν από 83 ημέρες, στις 29 Απριλίου!
    Να τοποθετηθήκατε τώρα για να πάψουν οριστικά οι όποιες τύψεις; Να τοποθετηθήκατε προκειμένου, στον κύκλο που ήδη έκλεισε, να μην υπάρχει η παραμικρή εκκρεμότητα;
    Για όποιο λόγο κι αν το κάνατε, για όσες φάσεις κι αν μας δικαιώσετε ή όχι, ας περιοριστούμε στη "συγγνώμη" που ζήτησε ο κ. Τσάκωνας από τον κ. Δούκα στο Δαϊς, μόλις τελείωσε το πρώτο παιχνίδι που σφύριξε τον ΑΣΕΔ μετά τη σφαγή (στις 22 Μαΐου, στα πλέι οφ του ανδρικού με τον ΠΑΟΚ). Αλλωστε, πάνω από το χυμένο γάλα (είτε στο χύσανε άλλοι είτε όχι) δεν έχουν νόημα τα μνημόσυνα. Νόημα (θα) έχει να μην ξανασυμβεί.
    Κρατάω, πάντως, την παραδοχή σας ότι "συνεργάτες" μάλλον ήθελαν να εκτεθούμε στο Αργος. Οταν το επισήμανα, το ίδιο βράδυ των γεγονότων, δεν είχα πάρει απάντηση. Τώρα τουλάχιστον πήρα, έστω και γενικόλογη. Ελπίζω κάποτε να πάρω και μια πιο συγκεκριμένη. Ετσι, για την ιστορία (και για να δικαιωθεί και η ρήση "φύλαγέ με από τους "φίλους", τους εχθρούς μου τους ξέρω)...
    Β.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή