31/12/12

Duke 2013 : Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 4ο Τουρνουά

 

Στην ιστορία πέρασε το τουρνουά χάντμπολ "Duke 2013" όπου με απόλυτη επιτυχία διοργάνωσε ο Σύλλογός μας από τις 27 έως και τις 30 Δεκεμβρίου, στο Αθλητικό κέντρο Δαΐς. Ήταν το 4ο συνεχόμενο τουρνουά, μετά από αυτά των 2010, 2011 και 2012, αλλά το πρώτο που διεξήχθη πριν την "εκπνοή" του έτους αφού όλα τα προηγούμενα είχαν διοργανωθεί στις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου...
Στο αγωνιστικό μέρος, οι 12 συνολικά ομάδες που συμμετείχαν στις κατηγορίες μίνι και παμπαίδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πρόσφεραν θέαμα στους φίλους του αθλήματος που επισκέφτηκαν το Δαΐς και απέδειξαν ότι το Ελληνικό Χάντμπολ έχει παρόν και μέλλον...

 
Στους "μικρούς", τον τίτλο του νικητή κατέκτησε η ομάδα του Πανιωνίου με 4 νίκες - 1 ισοπαλία και τέρματα 135 υπέρ - 88 κατά. Την 2η θέση κατέλαβε ο Ιωνικός ΝΦ που ισοβάθμισε με τον Πανιώνιο (στον μεταξύ τους αγώνα έφεραν ισοπαλία 26-26) αλλά έχασε την πρωτιά στη συνολική διαφορά τερμάτων... Στην 3η θέση κατετάγη ο ΑΣΕΔ, με 4 βαθμούς και 2 νίκες - 3 ήττες.
 
Στους "μεγάλους", το κύπελλο του πρωταθλητή κατέκτησε ο Πανελλήνιος ΓΣ όπου τελείωσε το τουρνουά με 9 βαθμούς, 4 νίκες - 1 ισοπαλία και τέρματα 162-119. Την 2η θέση κέρδισε η Αναγέννηση Βύρωνα που συγκέντρωσε 6 βαθμούς με 3 νίκες - 2 ήττες και γκολ 129-121, ενώ 3ος κατέληξε ο Ιωνικός ΝΦ (3 νίκες - 2 ήττες και τέρματα 144-131) ισοβαθμώντας με την Αναγέννηση η οποία τον κέρδισε στην μεταξύ τους αναμέτρηση (25-34).
 
Κατά τη διάρκεια της απονομής των αναμνηστικών Διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες, των Κυπέλλων στις 3 πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας, του τροπαίου στον 1ο σκόρερ κάθε κατηγορίας, αλλά και του MVP (καλύτερου παίκτη όπως ψήφισαν οι προπονητές) κάθε κατηγορίας, αθλητές, προπονητές και παράγοντες του αθλήματος αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά, φωτογραφήθηκαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το "Duke 2014"...
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατηγορία Παμπαίδων, MVP του τουρνουά αναδείχθηκε ο Άρης Σαλαπάτας του Πανελληνίου και πρώτος σκόρερ ήταν ο Παναγιώτης Καφούσης (Ιωνικός ΝΦ) με 60 γκολ, ενώ για την κατηγορία των Μίνι αγοριών MVP αναδείχτηκε ο Μπαξεβανίδης του Πανιωνίου και πρώτος σκόρερ ο Σιάτρας του Ιωνικού.
 
Τέλος, χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Προέδρου της ΟΧΕ, Παντελή Χατζηιωάννου κατά την βράβευση της νικήτριας ομάδας των παμπαίδων, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε: «Εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Δούκα, Πρόεδρο του ΑΣΕΔ, στον Κωστή Δούκα και σε όσους ασχολούνται με τα εκπαιδευτήρια, το Δαϊς και τις ομάδες του για την διοργάνωση και την πανδαισία χάντμπολ που μας πρόσφεραν. Τέτοια τουρνουά σαν και αυτό του ΑΣΕΔ αλλά και του ΠΑΟΚ που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Σαν πρόεδρος της Ομοσπονδίας φεύγω ικανοποιημένος από το επίπεδο των αγώνων και των αθλητών και με την πεποίθηση ότι αυτή η φουρνιά των παικτών είναι σε σωστές βάσεις και θα μπορέσουν να αναπτύξουν το άθλημα. Εύχομαι καλή Πρωτοχρονιά σε όλους τους συντελεστές, στους αθλητές και τους γονείς τους. Εύχομαι και τη νέα χρονιά να γευτούμε χαρές και διακρίσεις όπως αυτή που μας πρόσφερε φέτος ο Διομήδης Άργους...». 
Εκτός του Προέδρου της ΟΧΕ, τους αγώνες παρακολούθησε επίσης ο πρόεδρος της ΕΣΧΑ Θανάσης Κοντογεώργος,ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων Γιάννης Βαρελτζής, πολλοί προπονητές, πλήθος γονέων και φίλοι του αθλήματος.

ΤΕΛΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ : Μιχάλης Κατσόγιαννης (τηλ. 6932632563)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου